Regio ZOU
Regio Lekstroom

Toekomstbestendige huisartsenzorg | Inspiratie


Inspiratie

Op deze inspiratiepagina staan verschillende verhalen van huisartsenpraktijken die zich actief bezighouden met projecten binnen TBHZ. De verhalen geven inzicht in het gekozen thema, het project en alles waar men tegenaan loopt. De ervaringen van andere praktijken kunnen helpen bij de uitvoering van uw eigen project. Leer en inspireer!

 
Robbert Keppel
Teamsprint
Efficiëntere praktijkvoering realiseren door gebruik van Microsoft Teams speciaal gericht op de huisartsenpraktijk. Dát is het doel van Robbert Keppel. Dream big, start small & begin now!Lees meer »
Inspiratie
Annemiek Wereldsma
Positieve Gezondheid
In de toekomst stroomt Positieve Gezondheid (PG) door de aderen van alle medewerkers! Dat is het doel van praktijkmanager Annemiek Wereldsma. Werken met PG in de praktijk werkt door in de omgang met collega’s en patiënten.Lees meer »
Inspiratie
Renate Reitsma
MijnGezondheid.net in de praktijk
De drukte en het aantal telefoontjes verminderen én de patiënttevredenheid verhogen. Dat wil Renate Reitsma bereiken door het gebruik van het patiëntenportaal te stimuleren.Lees meer »
Inspiratie
Erik Asbreuk
Het andere gesprek
Het bevorderen van de eigen regie en het verbeteren van het gesprek in de praktijk. Dát is het doel van huisarts Erik Asbreuk. Zijn inspiratie haalt hij uit de spreekkamer.Lees meer »
Inspiratie