Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum Lekstroom

Welkom bij UNICUM Huisartsenzorg regio Lekstroom

UNICUM is de regio-organisatie van en voor de huisartsen in twee verschillende regio’s. De aan UNICUM verbonden huisartsen hebben zich verenigd om gezamenlijk hun ambities waar te maken: mensen 7x24 uur voorzien van goede zorg en ondersteuning in de eigen omgeving waarbij de patiënt uitgangspunt is.

Om dit te realiseren werken de huisartsen intensief samen in een multidisciplinair netwerk van (zorg)professionals in praktijk, wijk, gemeente en regio. De samenwerking is gericht op het bevorderen van de eigen regie, autonomie en kwaliteit van leven van mensen.

De huisartsenspoedposten zijn onderdeel van UNICUM. Deze spoedposten zijn gevestigd in Nieuwegein en Zeist. Hierdoor wordt de belofte van 7x24 uurs zorg waargemaakt.

Scholing - Caspir module 6 - 10 november 2021
Op woensdag 10 november vindt de scholing Caspir module 6 plaats met Jacqueline Tukker, Hans Hardeman en een longfunctielaborant.
Lees meer »
14-10-2021
Scholing
Dag voor de POH: heb jij je al opgegeven?
Graag herinneren wij je aan de Dag voor de POH op donderdag 4 november aanstaande. We hebben nog enkele plekken vrij dus schrijf je in!
Lees meer »
23-09-2021
Scholing
scholing NHG-standaard COPD
Op donderdag 16 september vindt de scholing NHG-standaard COPD plaats. De nieuwe NHG-standaard COPD is in april 2021 gepubliceerd. Heeft u zich al ingeschreven?
Lees meer »
02-09-2021
Scholing
2