Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum Lekstroom

Welkom bij UNICUM Huisartsenzorg regio Lekstroom

UNICUM is de regio-organisatie van en voor de huisartsen in twee verschillende regio’s. De aan UNICUM verbonden huisartsen hebben zich verenigd om gezamenlijk hun ambities waar te maken: mensen 7x24 uur voorzien van goede zorg en ondersteuning in de eigen omgeving waarbij de patiënt uitgangspunt is.

Om dit te realiseren werken de huisartsen intensief samen in een multidisciplinair netwerk van (zorg)professionals in praktijk, wijk, gemeente en regio. De samenwerking is gericht op het bevorderen van de eigen regie, autonomie en kwaliteit van leven van mensen.

De huisartsenspoedposten zijn onderdeel van UNICUM. Deze spoedposten zijn gevestigd in Nieuwegein en Zeist. Hierdoor wordt de belofte van 7x24 uurs zorg waargemaakt.

Gezocht: POH-GGZ
Huisartsenpraktijk Vreeswijk is per 1 oktober 2021 op zoek naar een POH-GGZ voor 1 dag per week.
Lees meer »
01-09-2021
Vacatures
Gezocht: Allround Doktersassistente in Houten
Ben jij enthousiast, leergierig, een teamplayer en wil jij werken in een gezellige en goed georganiseerde praktijk? Huisartsenpraktijk van Haren, Kienhuis, Reitsma en Zonneveld in Houten is per direct op zoek naar een Allround Doktersassistente voor 2/3 dagen per week.
Lees meer »
01-09-2021
Vacatures
Gezocht: Doktersassistente in Lexmond
Huisartsenpraktijk Lexmond is voor 3 dagen per week op zoek naar een doktersassistente.
Lees meer »
26-08-2021
Vacatures
Gezocht: Doktersassistente in Lopik
Huisartsenpraktijk Beatrixplantsoen is dringend op zoek naar een enthousiaste doktersassistente voor hun prettige, kleinschalige huisartsenpraktijk in het landelijk gelegen Lopik.
Lees meer »
25-08-2021
Vacatures
2