Regio ZOU
Regio Lekstroom

Netwerken | Netwerk praktijkmanagersUNICUM organiseert netwerkbijeenkomsten voor praktijkmanagers. Deze vinden jaarlijks plaats in maart en in oktober. We hopen alle praktijkmanagers daar te ontmoeten! Het netwerk van praktijkmanagers heeft ook een eigen HAweb-pagina 'Praktijkmanagers regio UNICUM' waarop de deelnemers eenvoudig informatie kunnen uitwisselen. 

Op 1 oktober 2019 organiseerde UNICUM een netwerkbijeenkomst voor praktijkmanagers over de volgende onderwerpen: Regionalisering, ANW status, O&I en OPEN.

Op 26 maart 2019 vond een goed bezochte netwerkbijeenkomst voor praktijkmanagers plaats. De praktijkmanagers zijn bijgepraat over de vorming van de nieuwe regio-organisatie in Zuidwest-Utrecht. Ook O&I en het project OPEN kwamen aan bod. Er werden veel vragen gesteld en beantwoord en we kijken terug op een geslaagde bijeenkomst met veel interactie. 

Op 22 oktober 2018 organiseerde UNICUM een eerste netwerkbijeenkomst voor praktijkmanagers. Tijdens deze bijeenkomst was er aandacht voor de veranderingen in de voorwaarden voor vergoeding van praktijkmanagement door de zorgverzekeraar. Zilveren Kruis was aanwezig om informatie te delen en vragen rondom het contracteren van praktijkmanagers te beantwoorden.