Regio ZOU
Regio Lekstroom

Maatregelen | Bijeenkomsten


 

Nascholing opgeschort of digitaal georganiseerd
UNICUM annuleert tot 1 juli aanstaande alle fysieke nascholingen. Per nascholing bekijken we of deze op digitale wijze kan worden gehouden of op een later tijdstip plaatsvindt. We brengen u hiervan tijdig op de hoogte. Houd onze nascholingskalender in de gaten. Bent u reeds ingeschreven als deelnemer van een scholingsbijeenkomst? Dan wordt u persoonlijk via e-mail bericht.

Andere bijeenkomsten
Ook andere bijeenkomsten vinden voorlopig geen doorgang op locatie. Per bijeenkomst bekijken of het mogelijk en wenselijk is deze telefonisch of op een andere manier digitaal te laten plaatsvinden. 

Op een andere manier (samen)werken
Medewerkers van UNICUM werken in elk geval de komende drie weken zo veel mogelijk vanuit huis. Zorgprofessionals hebben hun tijd op dit moment hard nodig. We doen daarom geen onnodig beroep op hen om deel te nemen aan werkgroepen, commissies etc. We onderzoeken de mogelijkheden om bijeenkomsten digitaal te organiseren als deze voor de betrokken zorgprofessionals op dit moment ook wenselijk en inpasbaar zijn. Hiervoor zijn diverse middelen (zoals Zoom en KPN-conference call) beschikbaar.